Gregor Mareček
V gastronomii se pohybuje více než 20 let. Vlastnil a vedl celou řadu provozů od fastfoodu, catering, až po vysokou gastronomii a hotelový provoz v kategorii design... Read More
Andrea Veselovská
Od roku 2009 působí v organizaci destinačního managementu Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu a čtvrtým rokem na pozici ředitelky. Pod jejím vedením organizace získala několik profesních... Read More
Jiří Sojka
Po absolvování právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně se věnoval advokátní praxi. V roce 2001 založil značku Zelená Kočka, která se na začátku prosadila v... Read More
Monika Palatková
Absolvovala v roce 1993 na Vysoké škole ekonomické v Praze, fakultě mezinárodních vztahů. V roce 1996 absolvovala v rámci postgraduálního studia na Univerzitě St. Gallen ve Švýcarsku. V roce... Read More
Adam Hoďánek
Adam Hoďánek, šéfkuchař Žluté ponorky, začal svou kariéru v ambiciózní restauraci Le Jardin, v jedné z prvních gurmánských restauracích v Jižních Čechách. Zde působil 4... Read More
Michaela Závodná
Michaela Závodná získala své marketingové zkušenosti v soukromém divadle, eventové agentuře a ve filmové produkci. Její další profesní cesta vedla do společnosti Lunchtime, která ji obohatila... Read More
Věra Hrazdírová
Jako vystudovaný odborník v oblasti personalistiky a řízení lidských zdrojů získala řadu osvědčení a certifikátů, zaměřujících se mimo jiné i na pedagogickou činnost. V cestovním... Read More