Tomáš Horák
Tomáš Horák (29) pracuje čtvrtým rokem v Booking.com, společnosti, která z malého holandského start-upu vyrostla do jedné z největších společností v oblasti travel e-commerce s... Read More
Iveta Fotr Hejtyková
Iveta Fotr Hejtyková (Markvartová) je profesionální fotografkou víc jak 20 let. Pracovala pro společnost Hachette Filipacchi, vydavatele titulů Apetit, Elle, Snadné vaření a Marianne. Její... Read More
Michal Voldřich
Talentovaný český šéfkuchař pochází z Třeboně, kde v restauraci Šupina a šupinka zahájil svou kuchařskou dráhu. V roce 2015 a 2017 se dostal do finále soutěže Kuchař roku,... Read More
Kateřina Němečková
Studovala jazyky a cestovní ruch. První pracovní zkušenosti získala v poli péče o zákazníky aerolinií. Marketingu se v různých oborech věnuje již několik let a... Read More
Vít Hepnar
Působí 20 let v oboru. Člen http://www.sommeliers.cz/, vítěz sommelierské soutěže O burgundský hrozen, trojnásobný finalista národního kola Trophée Ruinart – nejlepší sommelier Evropy. Finalista soutěže Bohemia... Read More
Mirek Kalina
Jako šéfkuchař i na dalších pozicích pracoval v předních českých restauracích, mimo jiné v restauraci Bazar (1996–1998), Aqua (1998–2000), Kampa Park (2000–2003), Šípek Bistrot (2003–2006)... Read More
Petr Slepička
Narodil se a vyrůstal v srdci historického a nádherného centra Prahy. Krása města provázela jeho pracovní kroky a inspirovala jej k rozhodnutí pracovat v oblasti cestovního ruchu. Od roku... Read More
Zdeňka Strakuľová
Zdeňka Strakuľová pracuje v průzkumu trhu již od roku 2004. Ve společnosti Data Servis se dlouhodobě specializuje na výzkumy trendů na trhu HoReCa. Je absolventkou... Read More
Jiří Gajdošík
Jiří Gajdošík je zkušeným hoteliérem. Více než jedenáct let pracoval pro společnost Vienna International, z čehož osm let vedl luxusní pětihvězdičkový hotel Le Palais v Praze na... Read More