uvádí...
DISKUSNÍ ARÉNA 2, 18. 5. 2021, PRAHA
Tomáš Horák

Tomáš Horák

Tomáš Horák (29) pracuje čtvrtým rokem v Booking.com, společnosti, která z malého holandského start-upu vyrostla do jedné z největších společností v oblasti travel e-commerce s...
Read More

Iveta Fotr Hejtyková

Iveta Fotr Hejtyková (Markvartová) je profesionální fotografkou víc jak 20 let. Pracovala pro společnost Hachette Filipacchi, vydavatele titulů Apetit, Elle, Snadné vaření a Marianne. Její...
Read More

Michal Voldřich

Talentovaný český šéfkuchař pochází z Třeboně, kde v restauraci Šupina a šupinka zahájil svou kuchařskou dráhu. V roce 2015 a 2017 se dostal do finále soutěže Kuchař roku,...
Read More

Vít Hepnar

Působí 20 let v oboru. Člen http://www.sommeliers.cz/, vítěz sommelierské soutěže O burgundský hrozen, trojnásobný finalista národního kola Trophée Ruinart – nejlepší sommelier Evropy. Finalista soutěže Bohemia...
Read More

Mirek Kalina

Jako šéfkuchař i na dalších pozicích pracoval v předních českých restauracích, mimo jiné v restauraci Bazar (1996–1998), Aqua (1998–2000), Kampa Park (2000–2003), Šípek Bistrot (2003–2006)...
Read More

Petr Slepička

Narodil se a vyrůstal v srdci historického a nádherného centra Prahy. Krása města provázela jeho pracovní kroky a inspirovala jej k rozhodnutí pracovat v oblasti cestovního ruchu. Od roku...
Read More

Jiří Gajdošík

Jiří Gajdošík je zkušeným hoteliérem. Více než jedenáct let pracoval pro společnost Vienna International, z čehož osm let vedl luxusní pětihvězdičkový hotel Le Palais v Praze na...
Read More