uvádí...
21. KONGRES HOREKA 112, 2. 11. 2021, PRAHA

Michal Voldřich

Executive Chef, Orea Hotel Pyramida

Michal Voldřich

Executive Chef, Orea Hotel Pyramida

Talentovaný český šéfkuchař pochází z Třeboně, kde v restauraci Šupina a šupinka zahájil svou kuchařskou dráhu. V roce 2015 a 2017 se dostal do finále soutěže Kuchař roku, pořádanou Asociací kuchařů a cukrářů. Pracoval v Rakousku a v Británii v Pascal Brassierie (Le Fourchette) se seznámil s francouzskou kuchyní. Znalosti s přípravou francouzských jídel pak zužitkoval v podniku MaSa v Praze, vedeným michelinským kuchařem Hervé Rodriguesem. Francouzští šéfkuchaři mu vnukli smysl pro detail a naučili ho správně smýšlet při výběru použitých surovin. Tvrdí, že každý kuchař by měl mít svou identitu a neměl by se nechat strhnout lavinou všemožných stylů. Před nástupem do Pyramidy působil na pozici Chef de Cuisine v restauraci Zlatá Praha v hotelu InterContinental. Tam se zaměřoval převážně na práci se sezónními ingrediencemi a na vyhledávání nových chutí.