uvádí...
22. KONGRES HOREKA 112, PRAHA
Open Menu
Registrace
O akci
Proč se stát partnerem?
Proč se zúčastnit?
Reference
Protiepidemická opatření
Historie
21. kongres HOREKA 112
Diskusní aréna 1
20. kongres HOREKA 112
19. kongres HOREKA 112
18. kongres HOREKA 112
17. kongres HOREKA 112
16. kongres HOREKA 112
15. kongres HOREKA 112
14. kongres HOREKA 112
Fotogalerie
Kontakt
Registrace
O akci
Proč se stát partnerem?
Proč se zúčastnit?
Reference
Protiepidemická opatření
Historie
21. kongres HOREKA 112
Diskusní aréna 1
20. kongres HOREKA 112
19. kongres HOREKA 112
18. kongres HOREKA 112
17. kongres HOREKA 112
16. kongres HOREKA 112
15. kongres HOREKA 112
14. kongres HOREKA 112
Fotogalerie
Kontakt
|
Martin Klouda
majitel, řezník, Maso Klouda
Martin Klouda
majitel, řezník, Maso Klouda
Všechny části programu od: Martin Klouda
Jak porozumět koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracovánÍ?
15:15-16:00
Sekce restaurace
Jak porozumět koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování?
14:00 - 14:30
KUCHAŘSKÝ WORKSHOP