uvádí...
21. KONGRES HOREKA 112, 2. 11. 2021, PRAHA

Marcel Ihnačák

šéfkuchař, Boutique Hotel Tanzberg

Marcel Ihnačák

šéfkuchař, Boutique Hotel Tanzberg

V letech 2000-2003 pracoval v restauracích v Praze. Už jako 23letý se stal šéfkuchařem tamní restaurace Století. Vařil pro prezidenty Visegrádské čtyřky, celebrity jako Karel Gott, Sean Connery či Calvin Klein. V roce 2003 odešel do Londýna, kde se zaměstnal v exkluzivní restauraci Pied-á-Terre. Podnik oceněn dvěma hvězdičkami Michelin patří i dnes mezi najvychytenejšie v Londýně. Později nastoupil do známé restaurace Jamieho Oliviera Fifteen, kde se stal sous chef. Po letech se rozhodl pro návrat na Slovensko, kde se podílel na vzniku nového luxusního podniku. Pracoval jako šéfkuchař restaurací Liviana, Fashion café, Au Café av hotelu Double tree by Hilton jako executive chef, jehož součástí byla i navštěvovaná restaurace Toscana.  Momentálně na Slovensku spolupracuje se společností Lidl, kde je její reklamní tváří už pátý rok. Pravidelně vystupuje v populárních televizních spotech a vaří v relaci Vařte s námi. V přítomnosti organizuje kurzy vaření v Svatém Juru a v Mikulově, kde i momentálně provozuje Boutigue Hotel Tanzberg se stylovou Pivnicí Golem a restaurací pod jeho jménem.

Všechny části programu od: Marcel Ihnačák

Regionální kuchyně na světové úrovni

10:00 - 10:30