Milovník espressa, aperitivů, Vespy, zkrátka všeho s apeninským přívlastkem. Spolumajitel 4pokojů a dlouholetý velezkušený barman. Přednedávnem se rozhodl vyšlapat si cestičku k jídlu a stal se 4pokojovým šéfkuchařem. Je to unikátní pojetí šéfkuchaře, na které v mnoha podnicích nenarazíte. Tenhle šéfkuchař totiž nevyniká odborností, ale tvoří most mezi kuchyní a ostatními částmi podniku, dává kolegům prostor k tvorbě a stará se o to, aby kuchyně byla open-minded místem. A taky umývá nádobí.
Všechny části programu od: Lukáš Látal
Když drink se s noubí s chutným menu. Ano, i tady se ukrývá technologie! A jak na to?
13:00 - 14:00
KUCHAŘSKÝ WORKSHOP
Protřepat, nemíchat či netřepat, promíchat?
11:20 - 11:40