uvádí...
21. KONGRES HOREKA 112, 2. 11. 2021, PRAHA

Jiří Horák

Culinary Advisor CZ

Jiří Horák

Culinary Advisor CZ

Jiří Horák se v oboru gastronomie, pohostinství a hotelnictví pohybuje více než 20 let. Středoškolské studium ukončil maturitní zkouškou v oboru kuchař-číšník. Krátce po nástupu do prvního zaměstnání ve veřejném stravování rychle pochopil, že gastronomie by neměla být jen o životní potřebě nasytit hladové, ale také o požitku. Následovala tedy praxe v jednom z prestižních pražských cateringů, odkud přešel do restaurací pražských 4 a 5 hvězdičkových hotelů zvučných jmen. Vypracoval se na pozice Executive chef, F&B manager a Operations manager. Pro své znalosti a zkušenosti byl za posledních deset let osloven ke spolupráci na pre-openingu a openingu šesti hotelových projektů. Jeho práce zahrnovala spoluvytváření konceptů, výběr vhodného personálu s následným tréninkem týmů, zavádění standardů, finanční výsledky a v neposlední řadě spokojenost hostů. Nyní považuje za svůj osobní cíl předávat a šířit získané zkušenosti dále těm, kteří chtějí být ve svém oboru úspěšní a šťastní.