uvádí...
21. KONGRES HOREKA 112, 2. 11. 2021, PRAHA

Jan Punčochář

šéfkuchař

Jan Punčochář

šéfkuchař

Jeden z nejlepších šéfkuchařů se narodil 6. 8. 1979 v Praze, kde se vyučil v hotelu Ambassador. Hned po škole pracoval v několika vyhlášených pražských restaurací jako je Rybí trh, International Zlatá Praha nebo Zátiší Groupe. Své zkušenosti dále sbíral v zahraničí, kde absolvoval stáže v michelinských restauracích Hangar 7 a Tim Raue. Jako kuchař také působil v přední švýcarské restauraci Häberlis Schützenhaus. Po návratu do Prahy se stal šéfkuchařem podniku Le terroir, kde působil deset let. Několik let dozoroval a koncepčně se podílel na kuchařském provozu v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech, je spolutvůrcem a supervizorem restaurace Pohostinec Monarch. Nyní si jeho autentickou a nezaměnitelnou kuchyni můžete vychutnat v restauraci Grand Cru.