uvádí...
21. KONGRES HOREKA 112, 2. 11. 2021, PRAHA

Adam Hoďánek

šéfkuchař, Cocktail bar & Restaurant Žlutá ponorka

Adam Hoďánek

šéfkuchař, Cocktail bar & Restaurant Žlutá ponorka

Adam Hoďánek, šéfkuchař Žluté ponorky, začal svou kariéru v ambiciózní restauraci Le Jardin, v jedné z prvních gurmánských restauracích v Jižních Čechách. Zde působil 4 roky. Následně zamířil do jedné z nejlepších hotelových restaurací ve Skandinávii s mnoha oceněními, na švédskou riviéru do městečka Kivik. Své 3,5 leté působení v multikulturním týmu ukončil na pozici Executive Sous Chef. Poté se vydal na cesty Asií, kde ho nejvíce zaujala japonská kuchyně. Právě v Japonsku pracoval a sbíral inspiraci u nejvěhlasnějších místních kuchařů. Adam preferuje zdravá jídla. Vvaří výhradně z čerstvých a převážně lokálních surovin kuchyně Žluté ponorky. Svou netradiční, avšak vyváženou kombinací chutí a surovin, garantuje všem zúčastněným skutečný gurmánský zážitek.