uvádí...
21. KONGRES HOREKA 112, 2. 11. 2021, PRAHA
KRIZOVÉ OKÉNKO: Co otřásá oborem?

Když drink se s noubí s chutným menu. Ano, i tady se ukrývá technologie! A jak na to?

Chytré menu aneb proč nesnídat v noci a večeřet ráno. Jak snoubit chuť domácích limonád a míchaných drinků s menu? Plnit i ta nejbláznivější gastro přání a mít spokojeného hosta? Zde je vše možné a to bez ohledu na denní dobu. Hlavní je zážitek a atmosféra. Čistá chuť a čitelnost, to je oč tu běží.

Tomáš Křemenák, spolumajitel, kuchař, barman, 4pokoje
Lukáš Látal, spolumajitel, barman, 4pokoje
Michal Vláčil, šéfkuchař, 4pokoje

Technologický pokorok nezastavíte, tak buďte připraveni

Technologické postupy se neuvěřitelně zrychlují a není snadné držet krok. Provozovat hospody, restaurace, kavárny nebo bary je dnes velmi náročné. Nástrahy klade nejenom stát, ale také technologický pokrok a změny vchování hostů, kteří moderní technologie už dávno adaptovali.

Aleš Markvart, Hospitality Digital Specialist, MAKRO
Martin Šumpich, odborník na SEO, MAKRO

Jak nebýt šéf plantážník?

Barová hvězda, která své šílené nápady proměňuje v realitu. Začínal na trzích a dnes vede slavné brněnské bary. Barman se musí do hosta vcítit, říká podnikatel. Přijďte si poslechnout nápady, myšlenky, typy a rady přímo z jeho úst!

Jan Vlachynský, spolumajitel, Lidi z Baru (Bar, který neexistuje, Super Panda Circus, 4pokoje, Whiskey Bar, který neexistuje)