KRIZOVÉ OKÉNKO: Co otřásá oborem?
První část diskuse na žhavá témata z oboru HoReCa
SLEDUJTE NÁS, TÉMA BRZY ODHALÍME!
SLEDUJTE NÁS, TÉMA BRZY ODHALÍME!
Jak porozumět koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování?
Způsoby zpracování masa se stále posouvají i díky novým technologiím. Znát původ zvířat, kdo se o ně stará i čím jsou krmena. A jak je důležité spolupracovat přímo s kuchaři restaurací a bister, kterým je maso dodáváno?
Martin Klouda,majitel, řezník, Maso Klouda
Martin Klouda,majitel, řezník, Maso Klouda
Když drink se s noubí s chutným menu. Ano, i tady se ukrývá technologie! A jak na to?
Chytré menu aneb proč nesnídat v noci a večeřet ráno. Jak snoubit chuť domácích limonád a míchaných drinků s menu? Plnit i ta nejbláznivější gastro přání a mít spokojeného hosta? Zde je vše možné a to bez ohledu na denní dobu. Hlavní je zážitek a atmosféra. Čistá chuť a čitelnost, to je oč tu běží.
Tomáš Křemenák, spolumajitel, kuchař, barman, 4pokoje
Lukáš Látal, spolumajitel, barman, 4pokoje
Michal Vláčil, šéfkuchař, 4pokoje
Tomáš Křemenák, spolumajitel, kuchař, barman, 4pokoje
Lukáš Látal, spolumajitel, barman, 4pokoje
Michal Vláčil, šéfkuchař, 4pokoje
Technologický pokorok nezastavíte, tak buďte připraveni
Technologické postupy se neuvěřitelně zrychlují a není snadné držet krok. Provozovat hospody, restaurace, kavárny nebo bary je dnes velmi náročné. Nástrahy klade nejenom stát, ale také technologický pokrok a změny vchování hostů, kteří moderní technologie už dávno adaptovali.
Aleš Markvart, Hospitality Digital Specialist, MAKRO
Martin Šumpich, odborník na SEO, MAKRO
Aleš Markvart, Hospitality Digital Specialist, MAKRO
Martin Šumpich, odborník na SEO, MAKRO
Jak nebýt šéf plantážník?
Barová hvězda, která své šílené nápady proměňuje v realitu. Začínal na trzích a dnes vede slavné brněnské bary. Barman se musí do hosta vcítit, říká podnikatel. Přijďte si poslechnout nápady, myšlenky, typy a rady přímo z jeho úst!
Jan Vlachynský, spolumajitel, Lidi z Baru (Bar, který neexistuje, Super Panda Circus, 4pokoje, Whiskey Bar, který neexistuje)
Jan Vlachynský, spolumajitel, Lidi z Baru (Bar, který neexistuje, Super Panda Circus, 4pokoje, Whiskey Bar, který neexistuje)