uvádí...
DISKUSNÍ ARÉNA 2, 18. 5. 2021, PRAHA
GASTROMAPA LUKÁŠE HEJLÍKA: 365. Tipy a inspirace přímo z vašich podniků

GASTROMAPA LUKÁŠE HEJLÍKA: 365. Tipy a inspirace přímo z vašich podniků

365 příběhů, které ukazují, jak gastronomie v Česku vyrostla! Lukáš Hejlík představí svou novou knihu, kde najdete 365 tipů, ze všech koutů Česka, ve všech žánrech. Naleznete zde také 31 tématických kapitol, 24 map, 12 speciálů, 7 průvodců a 52 dalších doporučení. Co zažil na svých cestách za českou gastronomií a najdete se zde i vy? K dnešnímu dni má 99 500 stažení appky a bylo prodáno na 27 000 kusů Gastromapy.

Lukáš Hejlík, zakladatel projektu Gastromapa Lukáše Hejlíka, moderator, herec
Více o 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka zde

Jak bylo a bude v cestovním ruchu

Vývoj cestovního ruchu v ČR, hlavní trendy a interaktivní vizualizace dat. V praktických ukázkách budou představeny současné trendy v domácím i příjezdovém cestovním ruchu a nové interaktivní sestavy v Marketingovém informačním systému.

Soňa Machová, vedoucí oddělení marketingového výzkumu,CzechTourism

Změna gastronomie za posledních 10 let

Kuchařině se věnuje již hezkou řádku let a dobře ví, že dobré jídlo dokáže navodit skvělou atmosféru v každé situaci. Zažijte jeho kuchařské umění na vlastní oči v 60 minutách a vychutnejte si atmosféru i skvělé jídlo, které připraví přímo před vámi.

Radek Šubrt, šéfkuchař a porotce MasterChef Česko

Nejnovější trendy v online recenzích

Na které portály se má hoteliér zaměřit a kde je dobré zveřejňovat recenze? Kterým portálům klesá počet recenzí a jaký je vliv odpovídání na recenze a jak na ně odpovídat z jednoho místa? A co Google, který změnil svůj vztah k recenzím. Společně s Radkou se podíváme na to, co se změnilo a jaký to má vliv na váš profil.

Radka Telyčková, Revenue Manager a hotelový konzultant Pomahamehotelierum.cz & výhradní zástupce TrustYou pro Českou republiku a Slovensko

Protřepat, nemíchat či netřepat, promíchat?

Pohostinnost  a atmosféra na prvním místě. Drink je samozřejmostí pro kvalitně strávený čas v baru, ale hlavní je zážitek a atmosféra. Čistá chuť a čitelnost, to je oč tu běží.

Tomáš Křemenák, spolumajitel, kuchař, barman, 4pokoje
Lukáš Látal, spolumajitel, barman, 4pokoje