uvádí...
16. kongres HOREKA 112

Program

Kongresový den
10. 10. 2017

Registrace

Prezentace partnerů

Představení produktů a služeb na stáncích partnerů

Oficiální zahájení

Karel Havlíček, předseda představenstva, AMSP ČR
Karel Havlíček

Pohostinství očima Přemka Forejta

Mluví se o něm jako o nejnadanějším mladém českém kuchaři. Jaký je jeho příběh? Kde hledá inspiraci a jak se mu povedlo vybudovat v Olomouci proslulou restauraci?
Přemek Forejt, šéfkuchař, Entree Restaurant
Přemek Forejt

Ochrana osobních údajů se zvýší, buďte připraveni. GDPR přichází.

V květnu 2018 se začne uplatňovat nový právní rámec ochrany osobních údajů GDPR. Seznámíme vás s ním a přineseme vám i některé konkrétní příklady pro hotely a restaurace tak, abyste byli včas připraveni a vyhnuli se astronomickým pokutám.
Ondřej Kmoch, právník, advokátní kancelář Kmoch legal
Ondřej Kmoch

Kávová přestávka

Panelová diskuse: Jak přilákat turisty do regionů?

Tuzemské cestování je stále oblíbenější. Využijte příležitosti a propagujte správně svůj provoz a lokálně spolupracujte.
Monika Palatková, ředitelka, agentura CzechTourism
Tomáš Vican, rolník, Rodinné vinařství VICAN Mikulov
Jiří Sojka, jednatel, restaurace Zelená Kočka, pivovar Moravia
Miroslav Šuta, jednatel, Boutique Hotel Tanzbeg
Andrea Veselovská, ředitelka, Jeseníky - Sdružení cestovního ruchu
Gregor Mareček, majitel, U Starýho Billa - pravý TEXAS restaurant
Monika Palatková
Tomáš Vican
Jiří Sojka
Miroslav Šuta
Andrea Veselovská
Gregor Mareček

Oběd

ODPOLEDNÍ SEKCE A, B

Trend baby friendly hotelů. Získejte konkrétní klientelu.

Baby friendly hotely jsou čím dál vyhledávanější. Co přináší zaměření na konkrétní klientelu a jak na to?
Petra Kalčevová, project manager, Baby friendly certificate
Tomáš Blabla, generální ředitel, Resort Valachy Velké Karlovice
Petra Kalčevová
Tomáš Blabla

Kuchařský workshop o mase nejen na talíři

Maso, to nění jenom flákota, správným zacházením a přípravou docílíte výsledku jako nikdy.
Tomáš Braczek, šéfkuchař, Hospůdka U Bobra

Jak vytěžit z rezervačních portálů a problematika sdíleného ubytování

Rezervační portály vládnou hotelovému světu. Přineseme tipy na jejich efektivnější využití a novinky o sdíleném ubytování.
Jarka Alenová, Hotel Revenue & Reputation Expert, Pomáháme hoteliérům
Jïří Šindelář, obchodní ředitel, Previo
Jarka Alenová
Jiří Šindelář

Kuchařský workshop jehně od čumáčku po ocásek

Že není jehně pro každého? Naopak! Naučíme vás, jak ho zpracovat tak, aby chutnalo.
Adam Hoďánek, šéfkuchař, Cocktail bar & Restaurant Žlutá ponorka
Adam Hoďánek

Kávová přestávka

Dobrý personál jako základ úspěchu.

Jak pracovat s personálem, jak si ho udržet a jaké benefity nabídnout, aby byli zaměstnanci spokojení?
Věra Hrazdírová, HR manažerka, pentahotel Prague
Jan Klimoszek, Executive Chef, Hotel Mercure
Věra Hrazdírová
Jan Klimoszek

Zaměřeno na obsah: zaujměte textem!

Kdo nepoužívá sociální sítě, jakoby nebyl. Jak má vypadat správný příspěvek? Neztrácejte svůj čas a postujte efektivně.
Michaela Závodná, kreativní ředitelka, Meatballs
Michaela Závodná

Jak pracovat s recenzemi.

Do jaké míry mohou kladné, ale i negativní recenze ovlivnit váš hotel nebo restauraci? Kdy, jak a proč je důležité na ně reagovat.
Jan Halíř, manažer projektu, Hotel Solutions

Změna programu vyhrazena


Jan Halíř